Te-ai întrebat vreodată de ce anumite plante au în denumirea lor nume de animale (sau după caz, păsări)? Deşi nu există o explicaţie concretă şi general valabilă în acest sens, răspunsul este totuşi unul simplu şi cât se poate de logic: pentru că respectivele plante au frunze sau flori care aduc aminte de animalele a căror nume le poartă. Astfel, avem Gheara Mâţei, Coada Calului, Creasta Cocoşului etc, dar şi Brânca Ursului, planta asupra căreia ne vom focusa atenţia în articolul de astăzi.

Cu o valoare terapeutică importantă, consumul produselor ce conţin Brânca Ursului (capsule, ceai sau tinctură) are beneficii dovedite asupra sănătăţii noastre, îndeosebi asupra sistemului digestiv, reproducător şi a vieţii sexuale, aşa cum vom vedea în cele ce urmează.

Brânca Ursului, adjuvant în probleme de natură sexuală

Planta Brânca Ursului este cunoscută în popor drept “Crucea pământului” iar specialiştii o numesc “Ginseng-ul românesc”, însă aceasta se bucură de încă o denumire, cea de “Planta dragostei” şi pe bună dreptate deoarece este un tonic sexual foarte bun, recomandat pentru susţinerea unei funcţionari optime a glandelor sexuale şi îmbunătăţirea calităţii actului intim.

Foarte important de punctat este faptul că planta a fost, şi încă este utilizată până în zilele noastre în tratamente de succes împotriva sterilităţii (feminine şi masculine deopotrivă), dar şi a altor probleme precum:

– frigiditatea;

– impotenţa;

– insuficienţa ovariană;

– deficitul de testosteron;

– anxietatea sexuală.

Datorită capacităţii de sporire a concentraţie spermatozoizilor şi menţinerii unei motilităţi normale a acestora (abilitatea de mişcare ce influenţează calitatea spermei), Brânca Ursului este de mare ajutor cuplurilor care întâmpina dificultăţi în conceperea unui copil.

În plus, dacă te numeri printre reprezentantele sexului frumos, ia aminte la faptul că planta este alegerea ideală pentru tratarea anexitei, metroanexitei, amenoreei, a menopauzei premature, respectiv tulburărilor de ciclu menstrual, dar şi a anumitor boli cu transmitere sexuală (sifilis, chlamydia, gonoree şi altele).

Tulburări digestive? Brânca Ursului!

Aşa cum am menţionat la începutul articolului, Brânca Ursului îşi dovedeşte utilitatea nu doar în combaterea unor probleme de natură sexuală, ci şi a celor digestive, iar prin probleme digestive mă refer în special la:

– diaree (prin distrugerea bacteriilor ce cauzează apariţia acesteia);

– balonare;

– digestie greoaie;

– indigestie (prin stimularea secreţiei de suc gastric);

– crampe stomacale;

– colici abdominali.

De asemenea, planta are şi alte utilizări terapeutice care merită amintite, prevenirea procesului de îmbătrânire precoce, combaterea stărilor de oboseală cronică, a circulaţiei periferice deficitare, insuficienţei renale sau chiar şi a episoadelor de epilepsie fiind unele dintre cele mai importante.

Deşi Brânca Ursului are efecte reale în tratarea tuturor acestor afecţiuni şi nu numai, consumul plantei, indiferent sub ce formă, trebuie realizat doar sub îndrumarea unui medic. De asemenea, dozajul, respectiv perioada de administrare a oricărui produs de acest gen variază în funcţie de afecţiune şi nivelul de gravitate.

Întrucât dorim să îţi oferim soluţii complete de vindecare, pe lângă aceste sfaturi şi informaţii îţi punem la dispoziţie şi remedii naturiste pe bază de Brânca Ursului a unor producători români care nu mai au nevoie de nici o prezentare. Vezi 0ferta completa de produse pe baza de Brânca Ursului AICI.