portfolio_5

      Featured Posts of The Month

      Camara de la Munte: dulceţuri şi siropuri naturale, făcute în inima Apusenilor

      October 12th, 2017|0 Comments

      Meşteşugul, tradiţionalul, lucrul handmade, toate ni-s tare dragi. Amu, când se-mpletesc cu pasiunea, implicarea şi mai presus de toate, dragostea pentru natură, e lucru de povestit. Astăzi urcăm la peste 1200 m altitudine şi deschidem

      Reţetă lapte de migdale, gata în doar 2 minute!

      October 3rd, 2017|0 Comments

      Perfecte în cereale la micul dejun sau numai bune de ronţăit, migdalele sunt unele din cele mai apreciate, şi implicit cele mai consumate nuci din categoria lor. Dacă te numeri printre cei cărora nu le

      Clasificare miere de Manuka: ce înseamnă MGO, UMF, KFactor, NPA şi TA?

      September 27th, 2017|0 Comments

      Beneficiile terapeutice ale mierii de Manuka nu mai sunt demult un mister; simbolurile de pe ambalaje însă da. Mierea de Manuka este cunoscută pentru proprietăţile antioxidante şi în special activitatea sa antibacteriană, dar nu toată posedă aceeaşi putere de a lupta împotriva bacteriilor. Pentru a clasifica mierea în funcţie de acest criteriu au

      Creative News

      Camara de la Munte: dulceţuri şi siropuri naturale, făcute în inima Apusenilor

      October 12th, 2017|0 Comments

      Meşteşugul, tradiţionalul, lucrul handmade, toate ni-s tare dragi. Amu, când se-mpletesc cu pasiunea, implicarea şi mai presus de toate, dragostea pentru natură, e lucru de povestit.

      Reţetă lapte de migdale, gata în doar 2 minute!

      October 3rd, 2017|0 Comments

      Perfecte în cereale la micul dejun sau numai bune de ronţăit, migdalele sunt unele din cele mai apreciate, şi implicit cele mai consumate nuci din categoria

      Clasificare miere de Manuka: ce înseamnă MGO, UMF, KFactor, NPA şi TA?

      September 27th, 2017|0 Comments

      Beneficiile terapeutice ale mierii de Manuka nu mai sunt demult un mister; simbolurile de pe ambalaje însă da. Mierea de Manuka este cunoscută pentru proprietăţile antioxidante şi în special activitatea sa antibacteriană, dar nu toată posedă aceeaşi putere

      Photography News

        Video News

        Camara de la Munte: dulceţuri şi siropuri naturale, făcute în inima Apusenilor

        October 12th, 2017|0 Comments

        Meşteşugul, tradiţionalul, lucrul handmade, toate ni-s tare dragi. Amu, când se-mpletesc cu pasiunea, implicarea şi mai presus de toate, dragostea pentru natură, e lucru de povestit. Astăzi urcăm la peste 1200 m altitudine şi deschidem

        World News

        1210, 2017

        Camara de la Munte: dulceţuri şi siropuri naturale, făcute în inima Apusenilor

        October 12th, 2017|0 Comments

        Meşteşugul, tradiţionalul, lucrul handmade, toate ni-s tare dragi. Amu, când se-mpletesc cu pasiunea, implicarea şi mai presus de toate, dragostea pentru natură, e lucru de povestit. Astăzi urcăm la peste

        310, 2017

        Reţetă lapte de migdale, gata în doar 2 minute!

        October 3rd, 2017|0 Comments

        Perfecte în cereale la micul dejun sau numai bune de ronţăit, migdalele sunt unele din cele mai apreciate, şi implicit cele mai consumate nuci din categoria lor. Dacă te numeri

        2709, 2017

        Clasificare miere de Manuka: ce înseamnă MGO, UMF, KFactor, NPA şi TA?

        September 27th, 2017|0 Comments

        Beneficiile terapeutice ale mierii de Manuka nu mai sunt demult un mister; simbolurile de pe ambalaje însă da. Mierea de Manuka este cunoscută pentru proprietăţile antioxidante şi în special activitatea sa antibacteriană, dar nu toată posedă aceeaşi putere de a lupta împotriva bacteriilor. Pentru a clasifica

        Most Shared Posts

        Camara de la Munte: dulceţuri şi siropuri naturale, făcute în inima Apusenilor

        October 12th, 2017|0 Comments

        Meşteşugul, tradiţionalul, lucrul handmade, toate ni-s tare dragi. Amu, când se-mpletesc cu pasiunea, implicarea şi mai presus de toate, dragostea pentru natură, e lucru de povestit. Astăzi urcăm la peste

        Reţetă lapte de migdale, gata în doar 2 minute!

        October 3rd, 2017|0 Comments

        Perfecte în cereale la micul dejun sau numai bune de ronţăit, migdalele sunt unele din cele mai apreciate, şi implicit cele mai consumate nuci din categoria lor. Dacă te numeri

        Clasificare miere de Manuka: ce înseamnă MGO, UMF, KFactor, NPA şi TA?

        September 27th, 2017|0 Comments

        Beneficiile terapeutice ale mierii de Manuka nu mai sunt demult un mister; simbolurile de pe ambalaje însă da. Mierea de Manuka este cunoscută pentru proprietăţile antioxidante şi în special activitatea sa antibacteriană, dar nu toată posedă aceeaşi putere de a lupta împotriva bacteriilor. Pentru a clasifica

        • seminte de chimen negru

        Cum consumăm corect ulei şi seminte de chimen negru

        September 18th, 2017|1 Comment

        Nigella sativa este o plantă nativă zonelor de sud şi sud-vest ale Asiei, care înfloreşte anual şi produce flori delicate, albe sau de un albastru deschis. Aceste flori conţin un