Blog Large

/Blog Large

Camara de la Munte: dulceţuri şi siropuri naturale, făcute în inima Apusenilor

Meşteşugul, tradiţionalul, lucrul handmade, toate ni-s tare dragi. Amu, când se-mpletesc cu pasiunea, implicarea şi mai presus de toate, dragostea pentru natură, e lucru de povestit. Astăzi urcăm la peste 1200 m altitudine şi deschidem

Clasificare miere de Manuka: ce înseamnă MGO, UMF, KFactor, NPA şi TA?

Beneficiile terapeutice ale mierii de Manuka nu mai sunt demult un mister; simbolurile de pe ambalaje însă da. Mierea de Manuka este cunoscută pentru proprietăţile antioxidante şi în special activitatea sa antibacteriană, dar nu toată posedă aceeaşi putere de a lupta împotriva bacteriilor. Pentru a clasifica mierea în funcţie de acest criteriu au

Cum consumăm corect ulei şi seminte de chimen negru

Nigella sativa este o plantă nativă zonelor de sud şi sud-vest ale Asiei, care înfloreşte anual şi produce flori delicate, albe sau de un albastru deschis. Aceste flori conţin un fel de păstăi în interiorul