Tocanita cu ciuperci este o reteta usor de preparat. Va recomandam pentru aceasta reteta un Crock Pot de 6L.
Timp de preparare: 2 ORE, HIGH, cu CROCK POT 6L.
Ingrediente necesare:
- Galbiori – 250 g
- Ciuperci Champignon – 300 g
- Usturoi – 3 catei
- Salote (Hasme) – 2 buc
- Ulei masline – 2 linguri
- Castraveti murati – 3 buc
- Cimbru proaspat – 3 crengute
- Smantana de gatit – 400 ml
- Parmezan ras – 40 g
- Amidon – 1 lingurita
- Sare, piper alb
Mod de preparare:
- Taiati ciupercile bucati mai mari, iar usturoiul, hasmele si castravetii murati tocati-i marunt;
- Adaugati-le pe toate in Crock Pot si puneti ulei de masline si cimbru;
- Potriviti de cimbru,sare si piper alb si adaugati smantana;
- Cu 10 minute inainte de incheierea programului, luati un polonic de sos si dizolvati in el 1 lingurita de amidon – puneti-o inapoi in Crock Pot si radeti pe razatoarea fina cca 40 g de parmezan;
Pofta buna !