Ingrediente:

200 g nuci

200 g smochine

Umplutura:ingrediente tarta fina

200 g nuci caju

70 ml ulei de cocos

125 ml lapte de cocos

100 ml sirop de agave sau de artar

Pentru servit:

150 g fistic

1-2 lamai

Mod de preparare:

Inainte, nucile caju se pun la inmuiat in apa calda timp de 4 ore, dupa care se scurg bine.

Pentru a pregati blatul, se maruntesc separat nucile si smochinele. Cele doua ingrediente se amesteca pana se omogenizeaza si se aseaza intr-o forma de tort cu pereti detasabili. Se da la rece pana la finalizarea umpluturii.

Dupa ce s-au inmuiat si au fost scurse bine, nucile caju se mixeaza, dupa care se adauga uleiul de cocos incalzit, laptele de cocos si siropul. Se amesteca foarte bine si se pune deasupra blatului.

Tarta se lasa la rece pentru 5 ore si se serveste cu fistic maruntit si felii de lamaie verde.

Pofta buna!Vegan-Key-lime-Pie

 

Vegis.ro iti pune la dispozitie ingredientele pentru aceasta delicioasa tarta chiar aici: smochine, nuci caju, ulei de cocos, lapte de cocos, sirop de agave, fistic. Te asteptam sa te uiti pe oferta noastra si iti dorim spor la bucatarit!