Odata cu venirea toamnei, Vegis iti propune o reteta de spuma de ciocolata raw simpla , dar delicioasa cu care sa te rasfeti pe tine si pe cei dragi.

Ingrediente:

2 avocado copti

3 linguri cacao

3 linguri sirop de agave

3 curmale uscate

cateva picaturi esenta de vanilie

Pentru servit:

cacao pudra

fructe, dupa preferinte

 

Mod de preparare:

Fructele de avocado se curata de coaja, se scot samburii si se taie marunt. Se pun apoi in blender impreuna cu siropul de agave, curmalele, esenta de vanilie si cacaua.

Ingredientele se mixeaza timp de 5 minute pana obtinem o spuma, dupa care o repartizam in forme. Formele cu spuma de ciocolata se dau la frigider pentru 3 ore, dupa care se scot pe farfurie prin rasturnare.

Se serveste presarata cu cacao cernuta si fructe dupa preferinte.

Pofta buna!

Ingredientele pentru aceasta retete la gasiti aici: curmale, sirop de agave, esenta de vanilie, cacao.

077