Ingrediente:tapioca capsuni2

100g tapioca perle

400ml apa rece

400ml lapte de cocos

Fructe pentru decor

Mod de preparare:

Se iau cele 100g de tapioca si se pun intr-o cratita cu 400ml apa rece la foc mic si se fierbe amestecand din cand in cand, pentru circa 5 minute pana se umfla, perlele de tapioca vor deveni translucide in acel moment. Amestecul rezultat se toarna intr-o sita deasa si se va trece sub jet de apa rece clatindu-le temeinic.Se va transfera tapioca inapoi in cratita si se vor adauga 400ml lapte de cocos si, daca doriti mai dulce, doua linguri de zahar din nectar de cocos (are aroma de caramel). Se fierbe budinca pentru aproximativ 3-5 minute, amestecand constant pana cand se obtine consistenta dorita.

Sa aveti in vedere ca in procesul de racire, perlele de tapioca vor mai absorbi lichid. Se lasa amestecul la racit pana ajunge la temperatura camerei. In acest moment, poate fi asezat in vase un strat de budinca de tapioca alternat cu unul de fructe.

Este foarte buna si usor de facut! Merita sa o incercati!Coconut-Tapioca-Pudding-with-Strawberries-and-Basil-quick-and-easy