Ingrediente reteta batoane cu cacao:
⦁    150 gr faina de orezreteta batoane cu cacao
⦁    150 gr faina integrala
⦁    50 gr fulgi de cocos pudra
⦁    100 gr musli cu cereale si fructe uscate
⦁    100 gr xylitol
⦁    100gr prune uscate
⦁    100gr merisoare
⦁    100 gr migdale macinate
⦁    100 gr caju macinat
⦁    5 curmale
⦁    3 linguri cacao
⦁    vanilie
⦁    apa plata ( un pahar mic, cat sa se lege compozitia )

Mod de preparare :
Se amesteca toate ingredientele si se formeaza un aluat, punand cate putina apa cat sa se lege aluatul si sa nu se lipeasca de maini (pentru acest lucru este posibil sa mai aveti nevoie de inca putina faina de orez).
Se formeaza batoanele, se aseaza in tava tapetata cu foaie de copt si se dau la cuptorul incins la 180 grade, pret de 20 de minute.
Pofta mare !reteta batoane cu cacao