[layerslider id=”1″]
[rev_slider captions_tall]

What Else? We Have The Best Support Around

Avada is loaded with useful, functional options that allow users to quickly and easily create stunning websites. But that’s not all, when you purchase a copy of Avada you will also get the most amazing customer support around!

  • Fully responsive so your content will always look good on any screen size
  • Easy to use Fusion Builder allows you to quickly create unique pages.
  • Advanced theme options panel to easily customize your website
  • Awesome sliders give you the opportunity to showcase your content
Buy Avada Now!

Brânca Ursului: remediu în problemele digestive şi sexuale

December 8th, 2016|0 Comments

Te-ai întrebat vreodată de ce anumite plante au în denumirea lor nume de animale (sau după caz, păsări)? Deşi nu există o explicaţie concretă şi general valabilă în acest sens, răspunsul este totuşi unul simplu şi cât se poate de logic: pentru că respectivele plante au frunze sau flori care aduc aminte de animalele a căror nume le poartă. Astfel, avem Gheara Mâţei, Coada Calului, Creasta Cocoşului etc, dar şi Brânca Ursului, planta asupra căreia ne vom focusa atenţia în articolul de astăzi.

Cum şi pentru ce poţi folosi ulei de tea tree

December 6th, 2016|0 Comments

Triburile băştinaşe din Australia îl foloseau acum sute de ani pentru tratarea rănilor, a infecţiilor şi problemelor respiratorii. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial era o componentă principală în trusele de prim-ajutor ale soldaţilor australieni. Astăzi, acesta a căpătat întrebuinţări dintre cele mai diverse, fiind folosit în întreaga lume. Vorbim aici despre aşa-numitul ulei de tea tree sau ulei de arbore de ceai, un produs cu adevărat remarcabil datorită proprietăţilor sale antibacteriene, antifungice şi antiseptice.

Argintul coloidal – soluţia naturală în prevenirea infecţiilor

December 6th, 2016|0 Comments

Ştiaţi că înainte de invenţia frigiderului, oamenii obişnuiau să pună o monedă de argint în lapte ca să nu se strice? Sau că tradiţia românească spune că, dacă vrei să fii frumos şi sănătos, este bine ca în dimineaţa de Paște şi de Rusalii să te speli pe faţă cu apă în care ai aruncat un bănuţ de argint?

Full Width Sections Are Very Cool, Add Background Image With Fixed Scrolling, or Add Background Color With A Border

Avada: Themeforest’s #1 Selling WordPress Theme of All Time

With over 95,000+ Users and counting, Avada is the most complete and trusted wordpress theme on the market.