Ingrediente:

Vor iesi niste gustarele din susan usor dulci, foarte hranitoare, irezistibile si usor de impachetat si luat ca si gustare la munca sau scoala.

Sunt unice datorita indicelui glicemic scazut avand proportia perfecta de dulce, sanatos si organic.

Se amesteca ingredientele de mai sus. Daca adaugati lapte de cocos sau smantana de cocos aceste gustari vor deveni decandente, cu un gust mai bogat si cremos.

Incalziti cuptorul la o temperatura de 180 grade Celsius. Asezati o hartie de copt in tava, peste care imprastiati amestecul de mai sus. Se coc aproximativ 20 minute sau pana cand se poate observa cum amestecul de miere si susan devine auriu. Trebuie lasate sa se raceasca pentru a putea fi taiate in formele dorite (batonase, triunghiuri, etc) si vor avea o consistenta lipicioasa si moale. Daca le doriti mai crocante le puteti baga la congelator pentru o vreme altfel incat sa se raceasca, dar sa nu inghete.

Pofta buna va dorim!

sesame-5