Dejun Kollath, Dejun Kollath cu Alune si Dejun Kollath cu Goji si seminte de Pin,  sunt noile produse Solaris destinate micului dejun.

Numele Kollath vine de la omul de stiinta german Werner Kollath,  dietetician/nutritionist şi doctor în medicină care a descoperit aceasta reteta 100% naturala, fara preparare termica. Mai multe despre doctorul Werner Kollath puteti afla AICI.

 

Cateva beneficii ale acestei retete:

– 100% natural, pe baza de produse crude, neprelucrate termic

– ofera stare de satietate indelungata

– ajuta la reglarea organismului

– imbunatateste starea psihica si fizica

– indicat in combaterea constipatiei

– mareste puterea de concentrare

– adjuvant in cauri de paradontoza

– mareste rezistenta la stres

– reda vitalitate parului

– reda rezistenta si stralucire unghiilor

 

Prospectul produsului:

Dejunul Kollath face graul usor asimilabil fara preparare termica, asigurand o valoare energetica excelenta micului dejun. Dejunul Kollath este o reteta macrobiotica, asigurand dinamism, efervescenta, vitalitate si buna dispozitie. Dejunul Kollath nu este procesat termic si poate fi consumat in regimurile RAW VEGAN.

solaris(1)Ingrediente: grau maruntit, stafide, bucatele de mar uscat, alune de padure, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, migdale, agrise deshidratate.

Valor medii nutritionale 100g:Proteine 9.43g, lipide 7.85g, carbohidrati 66.38g, fibre 5.32g, sodiu 0.18g.Valoarea energetica 384.53 kcal, 1621.78 kJ.

Mod de preparare:Produsul necesita inmuiere prealabila.

Puneti intr-un vas ceramic graul maruntit, iar in alt vas amestecul de seminte si fructe, acoperiti cu apa si lasati la inmuiat peste noapte (5-7 ore). Inainte de consum amestecati continutul celor 2 vase. Puteti adauga fructe proaspete: mere (rase sau cubulete), fructe de padure, coacaze rosii, capsune, gutui, rodii, goji, miere si scortisoara.

Produsul se consuma fara fierbere/preparare termica

Fara aditivi sau conservanti / 100% NATURAL /Fara zahar

DSCF6427

DSCF6428

DSCF6436

DSCF6437