Ciuperca Tibetana (Cordyceps Sinensis) este un remediu utilizat de mii de ani în medicina tradițională chineză, datorită proprietăților sale terapeutice. Miceliul Ciupercii Tibetane are un conținut bogat în nutrienți și componenți biologici activi, precum: acid cordicepic, acid glutamic, manitol, proteine, aminoacizi, polizaharide, magneziu și calciu. Aceste substanțe fac din Ciuperca Tibetană un mijloc extraordinar de redare a sănătății și de creștere a vitalității organismului.

CORDYCEPS 10/30/1 Ciuperca Tibetană Forte este o formulă care conține două extracte:

  1. Extract 25:1 standardizat, garantat cu 10% acid cordicepic – 204 mg
  2. Extract standardizat 12:1, garantat în 30% polizaharide și 1% adenozină – 200 mgxtract 25:1 rdizat,

Aceste extracte standardizate garantează calitatea și efectele terapeutice superioare ale Ciupercii Tibetane.

Acidul cordicepic este un puternic antioxidant, ce elimină radicalii liberi și întârzie îmbătrânirea celulelor. Acidul cordicepic are un puternic rol diuretic, de creștere a tensiunii osmotice a plasmei, efect anti-trombotic și vasodilatator, facilitând diminuarea presiunii intracraniene.

Polizaharidele reprezintă un tip complex de carbohidrați. Acestea conțin (1>3) (1>6) Beta-D-Glucani, principalele substanțe active din Ciuperca Tibetană răspunzătoare pentru efectul adaptogen și de echilibrare a sistemului imunitar, unii dintre cei mai puternici vindecători naturali.

Adenozina este un nucleozid cu rol cheie în multe dintre acțiunile terapeutice ale Ciupercii Tibetane. Această substanță este răspunzătoare de efectele benefice asupra circulației coronariene și cerebrale, prevenirea aritmiilor cardiace și funcționarea optimă a sistemului nervos.tat cu – 10% acid cordicepic – 204 mgaride și 1% adenozină – 200 mg

Printre numeroasele calități terapeutice ale Ciupercii Tibetane, se numără:

  • Puternic efect antitumoral 
  • Crește performanța și rezistența fizică
  • Reglează nivelul de colesterol și îmbunătățește funcțiile sistemului cardiovascular
  • Îmbunătățește libidoul, atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților
  • Adjuvant în afecțiuni hepatice
  • Îmbunătățește funcțiile respiratorii

Vezi produsele AICI