Ashwagandha, una din numeroasele plante-minune folosite în medicina tradiţională indiană, este cunoscută în special pentru proprietăţile sale anti-stres şi efectul calmant pe care îl are. Având în vedere aceste aspecte, ne-am gândit la o modalitate delicioasă prin care putem introduce acest superaliment în dieta zilnică, şi astfel am creat o reţetă simplă, uşor de preparat, doar din ingrediente naturale: Ashwagandha Latte.

Reţetă Ashwagandha Latte pentru 5 porţii

Ingrediente:
– 1 litru băutură eco de orez;
– 2 linguriţe miere de Manuka sau miere clasică;
– 2 linguriţe Ashwagandha pulbere bio;
– 1 linguriţă scorţişoară;
– 2 linguriţe pudră de carob (roşcove).

Toate ingredientele se adaugă într-un blender şi se mixează. Pentru ca latte-ul nostru să fie nu doar o băutură sănătoasă, ci şi una răcoritoare, înainte de preparare, păstrează băutura de orez la frigider.

Dacă vrei să afli mai multe informaţii despre beneficiile pe care Ashwagandha le are asupra sănătăţii, te invit să citeşti articolul nostru.

Ashwagandha